Byggepladsbanner.dk | Byggeriets budskaber

MATERIALER

PVC Banner 510 gr.


Også kaldet "Presenningsbanner" ligner det materiale du kender fra din trailer med en glat/halvmat og vandfast overflade, der kan tåle vind og vejr. Farver fremstår kraftige og klare, og man kan nemt tørre banneret af med en fugtig klud. PVC Banneret er helt tæt, så hverken vind eller lys kan trænge igennem. På byggepladeser bruges de typisk op af en eller anden form for facade, såsom en skurvogn eller container. Banneret har mange anvendelsesmuligheder og kan fåes i næsten ALLE størrelser. 


Alusandwich plade
3 mm


Uanset, om dit skilt skal bruges ude eller inde, er vores anbefaling, at du vælger vores alusandwich plade, også kaldet for "dibond" plade. Alusandwich plader er vores stærkeste skilt. Alusandwich pladerne er 3 mm tykke og sammensat af en tynd aluminiumsplade på for og bagside, en hård kerne af sort plast. Pladerne er hvidlakeret på begge sider og har en mat-blank overflade. Pladerne fåes i et max format på 3 x 1,5 meter. Det er muligt at printe på begge sider, figurudskæring og huller.


Akryl plade
4 mm


Et eksklusivt skilt som med fordel kan bruges til udsmykning af kontorlokaler og ksurvogne. Ved akryl, også kaldet plexiglas, printes der på bagsiden  - det giver et "glas-look". Vi tilbyder denne løsning med huller og afstands montering. Pladerne fåes i et max format på 3 x 1,5 meter, og der er mulighed for figurudskæring og huller. Kontakt os for løsninger, priser m.m.


MESH Banner 320 gr.


Også kaldet "Stilladsbanner" kan du anvende de steder, som er særligt udsat for vind. Materialet er især populært til stilladser og hegn, samt der hvor banneret hænger frit. MESH materialet har en perforeret overflade med små huller, så vinden kan trænge igennem. Dermed minimerer man også risikoen for at banneret bliver revet i stykker. Fra afstand kan du ikke se hullerne.


Stof Banner 210 gr.


Stofbannere er også en klassisk bannertype med tæt og kraftigt struktur. Farverne fremstår lidt mere matte på dette materiale. Du skal være opmærksom på, at stof kan strække sig op til 2 cm.

I og med at stof suger vand og snavs til sig, skal man være opmærksom på hvordan man bruger materialet på byggepladsen... Stof egner sig rigtig godt til indendørs brug og til flag. Stoffet er brandgodkendt og kan bruges på messer.


Opskummet PVC plade
3, 5, 10 mm


Et letvægtsskilt med mange muligheder. Er oftes brugt som skilte i hegn feks. til vagtselskaber og infoskilte. Er pladen større end 80 cm anbefaler vi 10 mm tykkelse. Pladerne har en mat overflade og fåes i et max format på 3 x 1,5 meter. Det er muligt at printe på begge sider, figurudskæring og huller.

EFTERBEHANDLING

OBS!! Bagsiden

Ombuk og "kant-bånd"

Vores "Stof Bannere" er forsynet med kantbånd, på bagsiden for den bedst mulige holdbarhed. Der er desuden mulighed for et utal af afslutninger og ophængsmuligheder. 


Kontakt os gerne for at høre mere og hvad der passer til netop dit behov.


Ombuk og svejsning

Alle kanterne på vores bannere i MESH og PVC bliver ombukket og svejset for ekstra holdbarhed. Som standard er vores bannere monteret med metaløjer for ca. hver 50 cm. Kontakt os endelige hvis der er andre ønsker.

OBS!! Bagsiden